Data science megoldások

hogy az adatokból üzlet szülessenMagunkról


  A magyar tulajdonban lévő vállalkozás 2014-ben jött létre azzal az elsődleges céllal, hogy a folyamatosan változó piaci környezetben biztosítani tudjuk alapelveink (szakértelem, szakmai megalapozottság, objektivitás, precizitás) mentén a Partnereink üzleti céljainak elérését. Hisszük, hogy a rendezetlen adatokból hasznos információt, strukturált folyamatot tudunk előállítani, mely azonnali és közvetlen hatást gyakorol nemcsak a napi működés javítására, de a stratégiai döntések megalapozásához is.

Munkatársaink és tanácsadóink több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkeznek az adatelemezés, rendszerfejlesztés és az adatbiztonság területén, többek között a gyógyszeripari, a kereskedelmi, a telekommunikációs és az energetikai szektorokban.Ügyfeleinkkel a hosszú távú kapcsolat kialakítása céljából folyamatosan arra törekszünk, hogy az együttműködés során feltárt üzleti problémákra gyors és hatékony válaszokat adva, stabil, a jövőbeni fejlesztési irányokat is mutató működést generáljunk.

Szolgáltatásainkat igénybe véve a vállalati adatvagyona hatékonyan rendszerezhető és feldolgozható, továbbá jobban védhető a biztonsági kockázatokkal szemben is, támogatva ezáltal a sikeres üzletvitelt és a versenyképesség megőrzését.
  Referenciáink


  Delta Systems Kft. - statisztikai tanácsadás, adatfeldolgozás

Novopayment Kft. - tanácsadás, adatfeldolgozás

Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete - tanácsadás, adatfeldolgozás

ClinGuard Cure Zrt. - statisztikai tanácsadás

BalaBit-Europe Kft. - tanácsadás, prototípus fejlesztés

Metro Kereskedelmi Kft. - adatbányászat, tanácsadás

Everflex Bt. - statisztikai tanácsadás, adatfeldolgozás

DocuScan Kft. - tanácsadás, prototípus fejlesztés

Robert Bosch Kft. - tanácsadás

Vodafone Magyarország Zrt. - adatbányászat, tanácsadás

MVM Paksi Atomerőmű Zrt. - tanácsadás"Dr. Pach Ferenc Péter a Tritoo Informatics-tól külső tanácsadóként segítette a Balabit IT Security-n belül a Blindspotter csapat munkáját. A kiemelt jogosultságú felhasználók monitorozását végezni hivatott szoftver folyamatos fejlesztéséhez Péter mély statisztikai és adatelemzői tudásával járult hozzá. Megbízhatósága, hozzáállása és nagy munkabírása miatt rendkívül hasznos tagja lehet bármilyen statisztikai vagy adatbányászati ismereteket igénylő projektnek. Szakmai felkészültsége és jó kommunikációs készsége alapján méltán ajánlhatom őt adatelemzési és statisztikai problémák megoldására."

Kurics Tamás, data scientist, BalaBit-Europe Kft.
     
     "Rendkívül megbízható partnernek ismertem meg a Tritoo Informatics-tól Dr. Pach Ferenc Pétert. Számos közös hazai és nemzetközi szinten is kiemelkedő orvosi tudományos folyóiratban megjelent közlemények társszerzőjeként, Péter bizonyította, hogy cégük a legmagasabb kihívásoknak is eleget tesz. Mindenkinek ajánlom, aki kutatási projektben, pályázatban utazik, vagy akinek kész anyaga van és újszerű, megbízható statisztikai feldolgozásra van szüksége."

Dr. Buday Barbara, belgyógyász, klinikai farmakológus, Everflex Bt.ElérhetőségeinkTritoo Informatics Kft.

  8175, Balatonfűzfő, Krúdy Gyula utca 3.

  +36 70 511 0465

  info@tritoo.hu